A legegészségesebb gyorséttermi lehetőségek az ebéd számára

Az amerikaiak naponta átlagosan kalóriáik több mint 10 százalékát kapják a gyorsétteremből, a Centers for Disease Control és Prevention szerint. A gyorsétel és a súlygyarapod általában kéz a kézben jár, de nem kell. Ha a gyorsétterem az egyetlen lehetőség az ebédidőben, tudni fogja, hogy a legegészségesebb lehetőségek segítenek abban, hogy jobb döntéseket hozhassanak, és megőrizhessék a kalóriáikat és a súlyukat.

Burger kötések

Jó egy hamburgert elfogyasztani az egyik fast food burger láncon. De a legegészségesebb lehetőség az ebédre egy szabályos méretű hamburger – vagy még jobb a kislányméret – mindaddig, amíg kihagyja a sajtot és a speciális mártást. Ami az oldalsó edényeket illeti, az ebédszünet kóstolásához könnyű öltözködéssel ellátott oldalsó saláták teszik a legegészségesebb választást. A gyorséttermek hamburger-csomóinak számos csirkét is kínál. A roston sült csirke szendvics mártás nélkül, vagy egy ropogós csirke saláta könnyű öltözködéssel mindkettő egészséges ebédet tesz.

Csirke franchise

Nem minden sült a gyorsétteremben csirke éttermekben. Sok étterem kínál pörkölt vagy grillezett bőr nélküli csirke lehetőségeket. A bőr nélküli fehér hús csirke a legegészségesebb választás az ebédidőben. Az oldalak számára a könnyű öltözködésű saláták is jó választás, valamint a növényi oldalak, mint a zöldbab vagy a vegyes zöldség. A kalácsokat, a zsírt és a nátriumot is el kell hagyni a mártások és a sólyagok között.

Pizza: húzza át a húst

A 2010-es táplálkozási irányelveknek megfelelően az étrendben a telített zsír 2. számú forrása a pizza – a teljes zsírtartalmú sajt az 1. számú. A pizza ebédet egészségesebbé és alacsonyabb zsírtartalmú zsíros ételekkel tálalja zöldséggel Vagy sovány húsokat, például grillezett csirkét. A táplálék növelése érdekében szeletelj a teljes búzaszálra. Egy kis saláta olajjal és ecettel egészséges melléktálatává teszi a pizzát.

Világosabb mexikói

Ha ebédelni fog Mexikót, akkor néhány egészséges lehetőség van. A saját egészséges ebédételét elkészítheti az oldalsó étel és a fűszeres menüvel, fekete saláta és fekete rizs rendelésével. A puha csirke taco a fekete bab mellé szintén egészséges választást tesz lehetővé. Ha testre szabhatja a megrendelést, egy bab és sajtos burrito egy kis mennyiségű sajt is tesz egy egészséges gyorsétkezde ebédet.