Egészséges módja a tilapia filé elkészítésére

Alacsony a zsírok és a kalória, a tilápia egy entrée, amelyet az egészségtudatos szakácsok élvezhetnek. Több egyszerű főzési módszerrel gyorsan elkészítheti és szolgálhat a tilapia családok és az utolsó pillanatok vendégeinek. A friss fűszernövények és ízesítők hozzáadásának rugalmassága minden személy étkezésénél biztosítja, hogy a vendégek személyre szabott ételeket készítsenek, amelyek kifejezetten az ízlelésükhöz illeszkednek.

orvvadászat

Ez a folyamat magában foglalja a halak ízletes folyadékfürdőben történő főzését. A tilápia koptatása egyszerű módja annak, hogy az ízeket a halba töltsék, vaj és olaj hozzáadása nélkül. A tilapia elszállításához helyezze a halakat fehérboros keverékbe, és ha szükséges, friss fűszernövényekkel szezonáljon. Adjon hozzá több fajta, ha a halat nem nátriumot tartalmazó húslevesben vagy citromszeletek és víz keverékében mészárolja. Forraljuk fel a bort, majd csökkentjük a hőt, és 10-15 percig főzzük a tilapit. A hal teljesen meg van főzve, ha erősen érintkezik.

roston sütés

A grillezés egészséges módja a tilapia főzésének, anélkül, hogy felesleges zsírt vagy kalóriát adna hozzá. A tilapia grillezéséhez kapcsolja be a gázfűtőt, vagy gyújtsa be a szénhuzatot. Enyhén minden darab tilapia könnyedén olívaolaj és citrus juice, vagy a pác. Ecsetelje a grillrácsokat olívaolajjal, és helyezze a halat a grillre a közvetett hő hatására. A grill közepén van a legforróbb, és égetheti a halat, mielőtt az egészben főzött. Főzzük a tilapia-t, amíg elkezdünk látni apró grilljeleket. Fordítsa meg a filét, és folytassa a főzést, amíg a tilapia teljesen meg nem főzött.

Gőzölgés

Ebben a módszerben a serpenyőben lévő gőz gyorsan elkészíti a tilápiát, és a filet nedves és nyers. Ezenkívül nem szükséges olaj hozzáadása a sütési folyamat során, így az alacsony zsírtartalmú étkezés véget ér. A tilapia gőzzel először dörzsölje ki a tilipia friss fűszernövényeket, fokhagymát és gyömbért. Helyezze a paplanokat a gőzölős kosár aljára. Töltsön egy közepes méretű serpenyőt 1 hüvelyk vízzel és tegye fel a vizet a tűzhelyre. Helyezzük a párolót a forró vízbe, és főzzük a halakat 10-15 percig. Ha teljesen elkészik, akkor a filet könnyen villantja le villával.

Roston

A grillezés a grillezés ízének megszerzésének egyik módja, anélkül, hogy a grillezés fékezne, és mint a grillezés, nem követeli meg, hogy a sütés során adjon hozzá zsírt. A tilápia megmérgezéséhez először szedje be a tilápiát olívaolajjal, citromlével és fűszerekkel. Helyezzen egy nagydarab alumíniumfóliát a serpenyőbe, és kapcsolja be a brojlert. Helyezze a tilápiát a serpenyőbe, és főzzük a filet négy vagy öt percig. Fordítsa meg egyszer a halat, és főzzön még további öt percig, amíg a filet meg nem főzik.