Hány kalóriát tudok égni az ugrócsapok és a napi járás végrehajtásával?

A súlycsökkenés azt jelenti, hogy több kalóriát éget el aktivitáson keresztül, mint az étkezés során. A kalorikus egyensúlyhiány kialakulásának egyik módja, hogy aktívabbá váljon a rendszeres testmozgás rendszerének megválasztásával. A séta és a gimnasztika, mint például az ugrócsapágyak egyike a példa erre.

Ha gyakorol, növeli a testének a kalóriák számát. Ha állandóan megtarthatja az esős mennyiséget – ami nehéz, hiszen a szervezetnek szüksége lesz extra kalóriára, hogy pótolhassa a különbséget – akkor az extra kalóriatisztaság arányában fogyni fog. 3500 kalóriát igényel az extra égés, és egy font testzsírt.

A 150 fontos személy körülbelül 150 kalóriát éget 30 percig, 3 mérföld / óra sebességgel. Több kalóriát éget, ha gyorsabban mozog vagy súlyosabban lemér. Ugyanaz a személy, aki ugyanazt a séta 4 mérföld óránként, 175 kalóriát éget. Egy 200 fontos ember 30 percenként 3 mérföld per óra alatt 200 kalóriát éget. Kevesebbek lesznek a könnyebb emberek, mint azok, akik lassabban járnak.

Körülbelül három percnyi erőteljes erőfeszítést igényel, hogy 250 ugródeszkát csináljon. Egy 150 fontos ember, aki három percnyi ugrálógombot csinál, körülbelül 30 kalóriát éget. A nehezebb emberek több kalóriát égetnek le, mert nagyobb tömeggel kell ugrani – körülbelül 40 kalóriát ugyanabban az időszakban. A könnyebb emberek kevesebb kalóriát égetnek el.

A kalória számlálása pontatlan művészet, nem pontos tudomány. Még akkor is, ha pontosan 150 fontot mérne és pontosan 30 percet pontosan 3 mérföldes sebességgel haladt, a kalóriatartalmának változása olyan tényezőktől függően változott, mint az időjárás, a napszak és az utolsó evés. Mindig fontolja meg a kalóriaégetési adatokat, mint egy becsült értéket.

Egy 150 fontos személy 180 kalóriát éget ebbe a séta- és ugráló edzésből, és több órával később növeli az anyagcserét. Mennyi fogyatékosságot jelent, attól függ, hogy mennyi ideig tart ez a napi rutin, és mennyire tartja meg magától az ételt, hogy megfeleljen a megnövekedett energiaszükségletnek a szervezetben. Végső soron az edzésed kiválasztása nem olyan fontos, mint az Ön elkötelezettsége, hogy ragaszkodjon hozzá, és mennyire támogatja a súlycsökkentő erőfeszítéseit más életstílus-döntésekkel.

Testsúlycsökkenés és testmozgás

Séta és kalória

250 Jumping Jacks és kalória

Pontosság

Mennyibe kerül a súlycsökkenés?