Hogyan csipkézni foci cipő

Annak ismerete, hogyan kell megfelelően fűződni a futballcipődet vagy a nyakkendőt, komoly hatással lehet a foci játék kényelmére, biztonságára és teljesítményére. A Houghston Sports Medicine Foundation szerint a futballcipő megfelelő felszerelése segíthet a teljesítmény növelésében, miközben csökkenti a sérülésveszélyt egy csavart boka vagy más cipőhiba következtében. A legjobb eredmény elérése érdekében 30 percet vagy annál többet félre kell hagyni a cipő tökéletesítésére és tesztelésére annak érdekében, hogy tökéletes tapadást és mozgásszabadságot biztosítson.

Lépj be a szabadalmaztatott futballcipődbe, és helyezzük el őket egy olyan területen, ahol jól láthatók a lyukak és a fűzőlyukak. Tartsa mindkét végén egy cipőt, hogy meghatározza a középső pont a csipke és helyezze azt közvetlenül a legalacsonyabb a cipőfűző lyukak közelében lábujja a cipő.

A csipke végét egyenletesen illessze a legalacsonyabb lyukakba, amíg a csipke közepén közvetlenül a lyukak közé kerül. A cipzárat jobb végét vezesse le a bal lyukon, közvetlenül a legalsó lyukból. Húzza fel a csipkét egészen addig, amíg végig nem érinti a cipőfű bal oldali végét a jobb oldali lyukon a legalacsonyabb felfelé, és ügyeljen arra, hogy a jobb oldali végét egy “X” alakban húzza át.

Folytassa a cipőfűző végének menetét az ellenkező nyíláson keresztül, amely keresztirányú mintát képezve egészen a cipő tetejéig. Húzza meg erősen az egyes szálakat, ahogy csipkesz, hogy megbizonyosodjon róla, hogy szorosan és szorosan a lábával szemben, miközben még mindig szabad mozgást biztosít a bokádon.

A fűző cipőjét a foci cipő felső bokáján lévő extra horogokon vagy fűzőlyukakon hurkolja be. Hajtson végre egy alapvető cipőfűző csomót és járjon körbe a cipőben, hogy tesztelje a kényelmes munkát. Cserélje ki a cipőjét, hogy szükség esetén szűkítse vagy lazítsa meg a húrokat.