Hogyan érhetem el a férjemet, hogy jobban érdekli a szex?

Sok elem megy boldog, egészséges házasság fenntartására, és a szex egyike azoknak. Normális, ha egy párnak különböző szintje van a szexuális vágyaként, és a szex számára a házasság alatt át kell mennie a fázisokba. A szorgalmas karrier, a gyermekek és az egymásnak ütköző ütemezések mindegyike a pár szexuális életében jár. Ha a férje egy ideig nem érdekli a szexet, soha nem kezdeményez szexet, és rendszeresen elutasítja az Ön előmenetelét, akkor meg kell oldania a kérdést, mielőtt kézbe kerülne.

Ne feledje, hogy nem lehet személyes, ha a férje most nem mutat érdeklődést a szexben, mondja Michele Weiner-Davis, a terapeuta és a Divorce Busting Center igazgatója, “9 Tippek a házastársnak, Sex Drive “a” pszichológia ma “. Nehezen érzed magad, ha házastársa nem akar intim veled, de meg kell fontolnod, hogy semmi köze hozzád. Nyissa meg a kérdést. A férj szexuális hozzáállásának lehetséges okai közé tartozik a hormonhiány, a depresszió és az elégtelenség érzése.

Nézd meg a saját viselkedését, és fontold meg, milyen hatással lehet a férje libidójára. Ha a férjed úgy látja, mint egy nagyot (függetlenül attól, hogy tudatában van-e ennek vagy sem), akkor passzív-agresszívvá válhat, az igényeihez igazodva, de érzelmileg és szexuálisan visszavonulhat. Legyen könnyebb a férjével. Búcsúzni vele. Lehet, hogy elég ahhoz, hogy közelebb kerüljön hozzád, ami szexuális vágyát keltheti.

Ne próbálj meg néhány hétig a férjededdel szexelni, javasolja Weiner-Davis. Ez kevésbé nyomást gyakorol majd rá, és némi légzést ad neki, hogy megoldja azokat a problémákat, amelyekkel foglalkozni fog. Hátra és légy türelmes. Töltsd le magadra és más (nem szexuális) szükségleteire koncentráló időt. Tartsa elfoglaltságát és töltse idejét barátaival, hobbijaival és tevékenységeivel, amelyek jól érzik magukat.

Adja a férjének sok szeretetet, anélkül, hogy a szex, mint a végcél. Kösz, és csókolja meg neki, hogy mutassa meg neki, amit érdekel. Tartsa a kezét, ha nyilvánosan jár. Üljön közel hozzá a kanapén, amíg televíziót néz. Az affekció nem mindig kell közösüléshez vezetnie, de ha a férje nagyra értékeli és szeret, akkor előfordulhat, hogy több érdeklődést mutat a szexuális érdeklődés iránt.

Javasoljon új szexuális pozíciókat vagy technikákat próbáljon ki a szexuális életedre. Ha a dolgok kicsit elmosódtak, foglaljon romantikus hétvégét egy luxus szállodában, és fektessen be a szexi fehérneműbe, hogy megmutassa férjét. Hozzon létre ugyanazt a beállítást otthon, ha a pénz kérdése, illatos gyertyákkal, érzéki zenével és zavaró hatásokkal. Kérdezze meg a férjét, ha van valami, amit szeretne a szex alatt, amit még nem próbáltál. Néha a szexről beszélünk, mindenkinek szüksége van a hangulatra.

Légy szívből szívvel beszélni a férjével az alacsony szexuális hajtóerejével kapcsolatban, ha minden más meghibásodik. Mondd meg neki, hogy szeretsz és vágysz rá, és rendszeresebben szeretni akarsz vele. Kerülje el, hogy bírálja vagy fenyegeti a házasságot, vagy legyen kapcsolatban (még akkor is, ha így érzed magad). Kérje meg a férjét, hogy magyarázza el, miért nem érdekli a szex. Javasoljon tanácsot a pároknak, hogy segítsenek együtt dolgozni rajta. Fontos, hogy foglalkozzon a kérdéssel, mielőtt valami olyasmit tehetsz, amiért sajnálod, figyelmeztet Laura Berman terapeuta “Az én férjem nem jár a szexben” az Oprah.com-on.