Hogyan kell a lágyabb karokat szorosabbra feszíteni a súlyos fogyás után

A súlyos fogyás szó szerint megmentheti életét: Ha a testzsírt egészséges szintre csökkenti, akkor nem csak az ízületek túlsúlyát enyhíti, hanem csökkenti a krónikus betegségek kockázatát, a szívbetegségtől a rákos megbetegedésekig. Ha nagy mennyiségű súlyt veszít el, akkor laza bőrdúsodást válthat ki, ha eléred a célsúlyodat, beleértve a karodat is. Néhány életmód csípése segíthet minimalizálni a laza bőr megjelenését a karján, de a súlyosabb, laza bőrre szükség lehet műtét eltávolítására.

Folytassa a testsúlycsökkenést lassan

A fogyás mértéke befolyásolhatja a bőr megjelenését mikor elérte a célsúlyát. Általánosságban, annál lassabban fogy, annál több időt adsz a bőrnek, hogy alkalmazkodjon az új testmérethez, ami minimalizálja a laza bőrét. Még akkor is, ha már jelentős súlyt vesztettél, és a testsúlycsökkenés lelassulna a súlycsökkenés útján, segíthet megőrizni a bőrét. Ha gyorsan fogy, súlyosan csökkentse súlycsökkenését hetente 1-2 fontot, ha folyamatosan 2 fontot veszít hetente, vegye fontolóra a heti 1 fontot.

Tömeges karok gyakorlása

A karok kezelése erős edzéssel segítheti őket, hogy szigorúbb megjelenést kapjanak a mérsékelt, de jelentős súlycsökkenés után akár 50 fontot is, magyarázza a Columbia Egyetem. Az izom a bőr alatti helyet foglal el, ami segít csökkenteni a laza bőrt, és megadja a karjait a definíciónak, így jobban tükröződnek. Tónus és összetett gyakorlatokkal felépítjük a karjainkat, a pattanások a tricepszet, a mellkasodat és a vállakodat , Míg az inverz sorok kihívást jelentenek a bicepszek, a vállak hátulján és a hátuk vállán. Ne végezzen elszigetelési gyakorlatokat specifikus izomok létrehozására, bicep curls bevezetésére, felső tricep kiterjesztések és oldalsó váll emelése a súly-edzés rutin. Erõsítsd fel karjaidat a tested többi részével együtt, hogy egészséges izomot építsenek.

Állítsa be a valós elvárásokat

Bár a fogyás és az építő izmok lassítása segíthet, a laza bőr nem fog eltűnni, különösen akkor, ha a súlyos fogyás több mint 50 fontot szenved, vagy ha hosszú ideig túlsúlyban volt a tweight elvesztése előtt. Abban a pontban a bőred olyannyira megnyúzódott, hogy elveszíti a rugalmasságot, így nem képes visszafogni az új kisebb méretét. Míg a laza bőr befolyásolhatja a bizalmát, ne feledje, hogy ez valójában a hatalmas Lépés, amit az egészségének javítására és boldog, egészséges életvitelre tett. Ne feledje, hogy mindenkinek megvan a test bizonytalansága, és arra törekszik, hogy elfogadja és szeretje a testet mindazért, amit mindennap megtapasztal – nem feszegetve a felesleges bőr fölött.

Tekintsük a sebészeti megoldásokat, hogy meghúzzuk az Arm Skinet

A karjaidon laza bőr kellemetlen érzést okozhat a csöpögés vagy a fertőzés miatt, mert nehezen tartja tisztán és szárazan a bőrét. Ha ez megtörténik, vagy ha az életmód módosításai nem működnek, és nem vagy hajlandó megszabadulni tőle, beszéljen orvosával a műtét előnyeiről. A kar bőrének csökkentésére szolgáló orvosi eljárást brachioplastikának vagy fegyverzetkezelésnek nevezik. A beavatkozás során a sebész bepermetezést végez a karján vagy a hónaljban, a bőrt úgy húzza ki, hogy feszesnek tűnjön, eltávolítja a felesleges bőrt, majd összezúzza a maradék bőrt. A műtét azonban jelentős költségekkel járhat, és attól függően, hogy orvosi szempontból szükséges-e, nem fedezhető a biztosítás.