Hogyan kell főzni óceán sütő filé

Az óceán sügér egyszerű halat készíteni. Más típusú halakkal ellentétben a sertésfilé felületének színe fehér színű, külön barna színnel főzött. Ez jó vizuális segítséget nyújt, amikor megpróbálja megbizonyosodni arról, hogy a halat megfelelően főzték. Az óceán sügér olcsó, és ízletesen módosítható vagy maszkolható. Sütőt főzhetnek serpenyőben vagy grillsütésben – akár úgy is, hogy a sört hasonló módon főzni, gyakorlatilag nincs különbség az eljárásban.

Melegítsük fel a grillet vagy a tűzhelyet középhőre.

Szükség szerint állítsd össze a sertés filét. Ez nem feltétlenül szükséges lépés, ha elégedett a hal természetes ízével, ám egyesek inkább a fűszerek ízét változtatják vagy javítják. Ez magában foglalhatja só, bors, citromlevet vagy gyógynövényeket a különböző preferenciák szerint.

Helyezze a halat a grillre vagy a serpenyőbe, és mindegyik oldalon 4-6 percig főzzön, a hús vastagságától függően. Folytassa a főzést, amíg a halak felszínén barnulni kezd. Ha nem vagy biztos benne, hogy a hús főzött, használhat hús-hőmérőt – a halat legalább 140 fokos fahéjjal kell főzni, hogy megölje az összes élelmiszer-hordozó baktériumot.

Vegye ki a grillből és tálalja.