Hogyan kell izomtatni az izmokat

Sokan, különösen a nők, aggódnak, hogy ha a súlygyakorlást elkezdik, akkor nagyobbak lesznek és nagyobbak lesznek, mint most. A fitness világban nincs valódi tónusmeghatározás, de általánosan elfogadott, hogy a tónus megszerzéséhez izom hozzáadására van szükség az izom meghatározásához és a zsír elvesztéséhez. Az izom sokkal kompaktabb, mint a zsír, így az edzésprogram után, hogy izomot kapjon az egészséges táplálékkal, hogy elveszíti a zsírt, az a tömeges nélkülözhetetlen lesz.

Állítsa be az edzés ütemtervét. Az American College of Sports Medicine hetente legalább két ellenálló edzésprogramot javasol a nem egymást követő napokon, szabad súlyok, gépek, ellenálló sávok vagy testtömeg alapján. Minden edzésnek nyolc-tíz gyakorlata kell, hogy legyen minden izomcsoportban. Munka a nyolc-tizenkét-ismétlődő tartományban az izomépítéshez.

Állítsa be a cardio edzést. Az ACSM ajánlása a kardio esetében 150 perces mérsékelt szintű tevékenység. Bármely olyan tevékenység, amely a szívritmusát a célzónába állítja, felhasználható úgy, hogy válasszon valamit, amit élvezni fog, és ragaszkodni fog. A cél pulzusszám a maximális pulzusszám 60-80% -a. A maximális pulzusszám 220 mínusz az életkorodra számítva.

Egyél egy egészséges étrendet. Kövesse az appl. Az elfogyasztott összes kalóriának kevesebbnek kell lennie, mint a teljes kalóriát elfogyasztani. Számolja ki a kalóriák számát, amelyeket 500-nál kevesebbet kell fogyasztania, mint amit égetett, hogy az izomépítést lehetővé tegye, miközben zsírt ad.