Hogyan kell sütni a fagyasztott nem pirított pite-t

A karcolásoktól eltart pékek több órát is igénybe vehetnek, amikor figyelembe veszi a tészta elkészítéséhez szükséges időt, töltse fel és szerelje össze a desszertet. Sok hazai pék találja meg, hogy érdemes egy másik pite-t készíteni egyszerre. Fagyassza le az unbaked pite-t mindaddig, amíg három hónap van, és húzza ki, hogy sütje, amikor akarja. A sütés előtt a sütőt nem szabad felengedni. Valójában sok pék azt állítja, hogy a fagyasztott héja csillogó, ha fagyasztva süt. A fagyasztott fagyasztott fagyasztott süteményeket is vásárolhatja.

Távolítsa el a süteményt a fagyasztóból és távolítsa el a csomagolást.

Melegítsük fel a sütőt 425 ° Fahrenheitre.

Helyezzük a fagyasztott, nem töltött pite-t egy süteménylapra, amelyet alumínium fóliával borítunk, hogy minden olyan tölteléket elkapjon, amely a sütés során buborékolt ki. Vágjon két vagy három egyenletesen elosztott rést a felső kéregben. Ne hagyja ki ezt a lépést még akkor is, ha nehézségekbe ütközik a fagyasztott kéregbe való bejutással, a rések azért szükségesek, hogy szellőzzön, ahogy a torta megpirul.

Kb. 20 percig sütjük meg a pite-t 425 ° F-on, így a hő 350-375 ° C-ra csökken.

Sütjük a tortát 350 és 375 F közötti hőmérsékleten 30-45 percig, amíg a kéreg aranybarna színű lesz, és láthatja, hogy a töltés buborékolódik át a réseken. Ha a töltelék buborékok előtt barna színűvé válik, csökkentse a sütő hőmérsékletét 25 fokkal, és fedje le a kéreg alufóliával, hogy megakadályozza az égést.