Hogyan kell széttöredezni az ellenállóképességeket

Könnyű és hordozható, ellenállási zónák otthoni edzést, edzőtermet vagy utazást biztosítanak. Ezek a “szteroid gumi szalagok”, amint azt a Family Education weboldal ismerteti, segítenek megerősíteni és hangtompítani az izmokat a test szinte minden területén. Bár ellenállóképességgel lehet átverni, először meg kell határoznia azokat a gyakorlatokat, amelyek hatékonyan kihívják a testedet.

Készítsen egy fitness ütemtervet, amely megfelel a napi és heti kötelezettségeinek. Mint mindenféle edzéshez, legalább egy napot kell hagynia az ugyanazon izomcsoporton végzett edzések között. A biztonságos edzésprogramok példája a felsőtestet hétfőn és szerdán gyakorolja, az alsó test pedig kedden és csütörtökön.

Válasszon ellenállási sávokat a megfelelő fizikai és mozgási igényekkel szemben. Minden edzéshez válassza ki az ellenállási sávot, amely lehetővé teszi nyolc és tíz ismétlés között. Ha több mint 10 ismétléssel könnyedén elvégezhet, válasszon magasabb ellenállást. Ha nem tehet meg legalább nyolc ismétlést, válasszon egy könnyebb sávot.

Küzdj ki a felsőtested. Álljon a zenekar közepén, és tartsa az egyik végét a zenekar minden kézben. Hajlítsa fel a mellkasát, hogy gyakorolja a bicepszeket, vagy nyújtsa karjait mögött, hogy gyakorolja a tricepszet. Csomagolja be a zenekar a hátuk mögé, és húzza ki karjait előtted, hogy vegye be a mellkasi izmokat. Végezzen három nyolc-tíz ismétlést.

Készítsd ki az alsó testedet. Csatold össze a zenekar végeit, és körbevágd a körödet a bokád körül. Állva állva tolja az ellenállási sávot, miközben a bal lábat terjeszti előtted, oldalra és mögött, mielőtt megismétli a másik oldalon. Végezzen három nyolc-tíz ismétlést.