Hogyan lehet felépíteni a brachialis izmokat

Azok a személyek, akik “nagy fegyvereket” keresnek, szeretnék biztosítani a brachialis izmok felkészítését. Ha megfelelően fejlett, a brachialis izmok segítenek a bicepszeknek nagyobbnak tűnni, különösen a bicepsz alsó részében. A brachialis segíti a könyök rugalmasságát, ha túlsúlyos fogást használnak egy súlysávon, és segít elkezdeni a könyök flexiót. Legjobb a brachialis munka elvégzése a bicepsz-edzés végén és az alkarész edzés előtt, javasolja James Stoppani-t az “Enciklopédia az izomban és az erőben.” Végezzen egy vagy több brachialis gyakorlatot minden egyes alkalommal, amikor a felső karját dolgozol.

Végezze el a kalapács fürtöket semleges fogással. Fogja meg az egyik kezét egy kézmozdulattal. Tartsa karjait a testének oldalán. Hajtsa a könyökét mindkét súlyzó felemeléséhez. Húzza le a súlyzókat kis szünet után. A tenyeredek a testével szembesülnek a gyakorlat során. Tartsa karjait is a teljes edzés során, javasolja a dumbbell-exercises.com-ot.

Fogj egy egyenes súlyzót, amelynek súlya körülbelül a felét használva nyolc ismétléshez szokásos bicepsziról. Használjon egy váll szélességű fogást a rúdra, és ne tapogassa a rúd tetején, hanem az alatta lévő kézzel. Tartsd a könyökét a oldaladhoz közel, miközben behúzza a rúdot, ahogyan rendszeresen csavarodtál. A térdének enyhén hajlítottnak kell lennie ebben a gyakorlatban. A felső fogantyú a sávon biztosítja a Brachialis izom hasznosítását. Erős feszültség fog megjelenni az alkarjában, ahogy a göndör tetejére jut, mondja a criticalbench.com.

Fogd meg a kötelet, hogy csinálj egy hüvelykujj-gurulást. Álljon kb. 1 láb távolságban egy alacsony görgős géptől. Fogja meg a kötelet, és tartsa a könyökét és a felső karját az oldaladhoz közel. Tartsa a hüvelykujját a teljes edzés során. Hajlítsa meg a kötelet mindaddig, amíg a bicepszek teljesen beszorulnak. Engedje le, amíg a karjait teljesen meghosszabbították. Használjon nonstop ismétléseket, és tegyen meg annyi, amennyit csak tud. Ezenkívül V-sáv használatával is elvégezheti, ha a kötélzet beállítása nem áll rendelkezésre. A kötél azonban jobb választás, javasolja Robert Wolff a “Bodybuilding 201” -en.