Hogyan lehet főzni a mikrohullámú sütőben

A hús vagy a darált hús finoman apróra vágott és elválasztott hús. Ez ugyanaz a módszer, mint az őrölt húsokban. Általában a húst egy olyan darálón keresztül vezetik, amely vágja el és szétválasztja a hússzálakat, majd többször is átfut az ajánlott földi húskészítményre. A darált húst számos ételben használják, például a pite-t, melyeket általában fűszerek és édes gyümölcsök, például mazsolák kísérnek. A chili, a taco és a burritos más étel, amely darált húst használ. Mivel a húst elkülönítették, a sütési idő lényegesen rövidebb, és mikrohullámú sütőben is elvégezhető.

Leolvasztani vagy felengedni a húst. Ezt egyik napról a másikra meg lehet tenni a hűtőszekrényben, körülbelül egy órán belül a mosogatóban langyos víz alatt vagy mikrohullámú sütőben. Amikor a mikrohullámú sütőben történő leolvasztás során győződjön meg róla, hogy minden csomagolás eltávolításra kerül a húsból. A leolvasztási időre és beállításokra vonatkozó utasításokat a gyártó kézikönyvében találja meg. Helyezzen egy mikrohullámú, biztonságos tartályba és állítsa le a leolvasztást.

Ellenőrizze, hogy a hús teljesen felolvadt-e egy kanalat a húsba. A központnak könnyedén be kell hatolnia. Adjon hozzá még több időt, ha szükséges.

Adjon hozzá minden szükséges fűszert a húshoz, például sót, borsot és fokhagymát. Keverjük össze a húst és a fűszereket kézzel vagy egy kanállal egy keverőedényben.

Állítsa a mikrohullámot magasra. A hús mikrohullámú sütéséhez nincs határozott idő. A mikrohullámok hajlamosak egyenetlenül főzni a húsokat, és a különböző húsdarabok különböző időtartamot igényelhetnek a szakácsok számára. A zsíros hús kevesebb időt vesz igénybe a főzéshez, mint egy sovány hús. A védelem az, hogy húzza ki a húst ki minden 2 vagy 3 perc, és keverjük össze, és összeomlik, hogy biztosítsák a hús egyenletesen főzött. Ezt többször is meg kell tennie a főzés során.