Hogyan lehet megállítani a táplálékrendszert?

A Nutrisystem olyan előfizetési alapú diétesítési tervet kínál, amely a kalóriabevitel korlátozására speciálisan elkészített, készen fogyasztandó ételeket kínál. Ha csak azokat az ételeket fogyasztja, amelyeket a vállalat szállít Önnek – a szállítmányok havonta egyszer érkeznek 28 napos tételekbe – a vállalat azt ígéri, hogy fogyni fog. Azonban a költségek nagyon drágák, figyelmeztet a Colorado State University Extension. Ha valaha el akarja hagyni a Nutrisystem program használatát, helyezze el megfelelően, vagy automatikusan átveszi az otthonában történő automatikus szállításokat.

Hívja a Nutrisystem lemondó vonalát a 877-338-8446-os telefonszámon.

Adja meg az ügyfélszolgálati képviselőt az Ön nevével és a Nutrisystem tagsági számával – a számlázási anyagban felvázolva -, és tájékoztassa a képviselőt, hogy törölni kívánja tagságát és megállítja az összes élelmiszerszállítást. A Nutrisystem megjegyzi, hogy a lemondásokat nem lehet e-mailen vagy weboldalán keresztül elvégezni.

Írja le a visszaigazolás törlési számát, amelyet az ügyfélszolgálati képviselő ad meg a törlés megszüntetését követően, javasolja a Nutrisystem. Szüksége lesz erre a számra, ha bármilyen lemondási számlázási problémáról vagy kérdéseiről van szó.

Hajtsd vissza a Nutrisystem ételét, amellyel már meg kell kapnod a pénzt, ha ez volt az első Nutrisystem szállítmányod. Hívja vissza a visszatérő vonalat a 888-849-4686 számon, és kérjen visszaváltási engedélyt.

Írja be az engedélyezési számot a Nutrisystem élelmiszer-szállítmányhoz mellékelt csomagoláson, helyezze az összes ételt és a szalagot egy új dobozba, és küldje el a Nutrisystem visszatérési osztályába. A Nutrisystem táplálék visszaszállításának címe a következő: OHL / Nutrisystem Returns Dept, 1490 Nitterhouse Drive Chambersburg, PA 17201.