Hogyan lehet megszabadulni a pattanások után a szemöldök threading

Miután kinyitotta a szemét a szemöldök menetvágás előnyeire, soha nem térhet vissza a tweezinghez és a gyantázáshoz. Az eljárást két pamutszálból csavartuk össze, hogy rögzítsük az egyes szemöldök szőrszálakat, majd kihúzzuk őket a gyökerekből. Az eredmény általában sima, szőrtelen bőr, de néha a szőrtüszők fertőződhetnek baktériumokkal. Ha ez megtörténik a napi kétszeri tisztítási eljárással és néhány benzoil-peroxiddal, akkor takarítson meg arcot.

Húzza el a haját a homlokától és rögzítse fejpánttal. Ragaszkodjon langyos vízre az arcodon. Szivattyúzzon egy pattanáscsillapító tisztítószert az ujjhegyére, és gyengéden masszírozza az egész arcodon, különösen a szemöldökfelületen, hogy eltávolítsa az olajat, a piszkot és a baktériumokat. Öblítse le az arcát meleg vízzel és tiszta törülközővel szárítsa meg.

Töltsön be néhány festéket egy pamutpárnára, és törölje át az egész arcát, vagy csak a pimply területet. Válasszon egy festéket a boszorkány mogyoróval, melynek katechol-tannái segítenek csökkenteni a pórusok méretét és kikapcsolni a piszkot. Vagy válasszon színezéket szalicilsavval, amely nemcsak az olajat szétroncsolja az eltömődött szőrtüszőben, hanem segít megölni a baktériumokat a pattanásban. Más hasznos összetevők közé tartoznak a gyulladáscsökkentők, például a kamilla, az aloe vera és az allantoin.

Dop egy kicsit a benzoil-peroxidot a pattanásokra. Kezdje az over-the-counter 2,5 százalékos terméket, és vékony réteget alkalmazzon az érintett területre naponta kétszer. Ha ez nem teszi meg a munkát pár nap alatt, és ha a bõr nem ingerli vagy hámlik, váltson nagyobb koncentrációra.