Hogyan lehet otthoni leanulni súly nélkül

A súlyemelés sokféleképpen járul hozzá az egészségesebb testhez, de a szabad súlyokhoz való hozzáférés nem feltétlenül döntő jelentőségű, ha elhatározta, hogy soványabb lesz. Bár igaz, hogy ez a formája felgyorsíthatja az anyagcserét, hogy segítsen a nemkívánatos zsírok megszabadításáért küzdeni, a kardiovaszkuláris gyakorlatokra, testtömeg-gyakorlatokra koncentrálhat, és csökkentheti a kalóriabevitelt, hogy egy kárpit testet hozzon létre. Ezek a gyakorlatok ideálisak, ha otthon szeretne dolgozni, mivel minimális felszerelésre van szükségük.

Csökkentse a napi kalóriabevitelt úgy, hogy számos egészséges változást hoz az étrendben. Reggel például használjon fölözött tejet a kávéjába és a gabonafélékbe. Ebédnél növelje a zöldségek fogyasztását, nem pedig a magas kalóriatartalmú tételek, mint a sajt és a burgonya. A vacsorán kisebb adagot enni, és válasszon alacsony zsírtartalmú fehérjeforrásokat. A csökkentett kalória pontos száma a demográfiai és a szokásos étrend javasolt napi kalóriatartalmától függ, de az Ön által fogyasztott kalóriák csökkentése megkönnyíti a súlycsökkenéshez szükséges kalóriahiány elérését.

Gyakorolj rendszeresen otthonában és környékén olyan gyakorlatokat, amelyek gyorsan kalóriát égetnek. A szív- és érrendszeri gyakorlatok segíthetnek több száz kalóriát egy edzésben. Ha az otthonod elhagyása nélkül szeretne edzeni, olyan tevékenységek, mint a tánc, ugrócsapágyak, a helyszínen való futás, a lépcső aerobik és ugrókötél, alkalmasak a beltéren való előadásra. Ha használni szeretné a környékét, a séta, a kocogás, az inline korcsolyázás és a kerékpározás pozitívan járul hozzá a kalóriaégetéséhez. Az alacsony intenzitású tevékenységekhez, mint például a séta, hetente 300 percet fordítanak edzésére. Nagy intenzitású tevékenységek, például ugrókötél vagy futás esetén, célszerű 150 percig.

Növelje az anyagcserét testtömeg-gyakorlatokon keresztül, amelyek a súlymérő gyakorlatok helyét egy jól körülírt edzésprogramban veszi át. Végezze el ezeket a gyakorlatokat – melyek különböző izomcsoportokat dolgoznak fel, és csak testtömegét használják ellenállásként – heti két-három alkalommal. A példák közé tartoznak a pattanások, dörzsölések, burbeesek, guggolások, dákák és tollak. Az izomnövelés során fejlett változatokat hajthat végre, mint pl.

Melegítsd fel izmaidat minden egyes edzés előtt öt-tíz perc könnyű kardióval.