Hogyan lehet személyi edzővé válni időskorúak számára

A személyi edzés az egyik leggyorsabban növekvő és kielégítő karrier. Bármilyen életkorú csoporttal is dolgozhat, beleértve az időseket is. A Nemzetközi Sporttudományi Egyesület szerint “Naponta bizonyítékok gyűlnek össze, amelyek azt bizonyítják, hogy a rendszeres testmozgással egy idősebb ember egész életében élvezheti a jó egészséget és életerőt.” Az időskorúakkal való együttműködés remek tapasztalat lehet. Miután tanúsítványt kapott az adott csoporttal való együttműködésre, ismeretekkel rendelkezik, hogy személyre szabott képzési programot dolgozzon ki minden egyes vezető ügyfel számára, segítve neki mobilitását, egészségét, függetlenségét és általános életminőségét.

Személyes edzői minősítést szerezhet. Válasszon egy professzionális szervezetet, például az Amerikai Sportszakorvosi Főiskolát, a Nemzetközi Sporttudományi Egyesületet, a Sport Orvostudományi Országos Akadémiáját és az Amerikai Tanácsot, hogy megkapja a tanúsítványt.

Válasszon szakmát, például az időskorúakkal való munkát. Ahhoz, hogy elkülönüljön a területed más személyi oktatóitól és növelje ügyfélkörét, fontos, hogy szakosodjon egy bizonyos területen.

Vegyen részt egy speciális tanfolyamon, például a Senior Fitness tanúsítással a Nemzetközi Sporttudományi Egyesületen keresztül. Ez rendszerint néhány hónapos felkészülést igényel, amelyekhez online vagy proctorált vizsga tartozik.

Ügyfelek keresése. Ön választhat, hogy dolgozik egy tornaterem, egyéni klub, vagy indítsa el a saját vállalkozását.