Hogyan növelhető az arginin felszívódása

Az L-arginin, amelyet argininnak is neveznek, a 20 aminosav egyike, amelyet a szervezetnek proteinre kell hoznia. Féligényesnek tekinthető, mivel a szervezet termeli az aminosavat, de a pótlás gyakran szükséges, mivel bizonyos feszültségek kimerítik a szervezet táplálását. Az arginin számos kritikus szerepet játszik a szervezetben, beleértve a sebgyógyulást, az ammónia eltávolítását a testből és az immunrendszer működését. Azt is alkalmazzák számos szív-és érrendszeri betegségek kezelésére, mivel előfutára a nitrogén-oxid, amely segít a pihentető vérerek és elősegíti a véráramlás növekedését. Néhány egyszerű lépés biztosítja az értékes aminosav optimális felszívódását.

Kiegészítés egy kiváló minőségű L-glutamin termékkel, mivel ez növeli a tápanyagok abszorpciós sebességét a vékonybélben, ahol az aminosavak, köztük az arginin felszívódnak. A University of Maryland Medical Center 500 milligrammos tabletta ajánlott napi 1-3 alkalommal, az Ön által választott ital mellett a legjobb eredmény érdekében. A glutamin segít megvédeni a sejteket a GI-traktusban, és megnöveli a vékonybél bélelésű villi magasságát. A villi kis ujjakhoz hasonlít és segít a gasztrointesztinális traktusok felszívódási felületének növelésében, ezután maximalizálva az elnyelni kívánt arginin mennyiségét.

Kiegészítés L-argininhez, kivéve más fehérjeforrásokat vagy aminosavakat. A táplálékok emésztését és felszívódását nagyrészt a vékonybélben végezzük, amely a legfontosabb szállítórendszer a tápanyagok elnyeléséhez.

Adjunk hozzá élő kultúrájú joghurtot a diétájához, mert ez növeli az egészséges baktériumok mennyiségét a belekben. Bizonyos élelmiszerek, mint például a joghurt fogyasztása, amelyek a lactobacillus acidophilus emésztő enzimet tartalmazzák, egészséges bakteriális növényeket hozhatnak létre, amelyek szükségesek az emberi táplálkozáshoz és a tápanyagok optimális asszimilációjához.