Hogyan segíthet a vesekövek átadásában

A vesekövek többsége olyan vegyi anyagok következtében alakul ki, amelyek a vesékben helyezkednek el, és nem vesznek át a szervezetből a vizelettel. A kristályok a vese falához kapcsolódnak, és különösen a vizelet nagyon savasak és koncentrálódnak, amint azt az Edinburgh-i Vese-osztály Királyi Infirmaryja szerint. A vesék kövek különböző vegyi anyagokból készülhetnek, mint a kalcium-oxalát, a húgysav és a struvit kristályok. A különféle természetes termékek hasznosak lehetnek a vesekövek feloldásában és átadásában, azonban az új kezelések használata előtt forduljon egészségügyi szakemberéhez.

Használja az almabor ecetet, hogy segítsen a vizelet lúgosabbá válásában, ami segíthet a vesekövek feloldódásának, javasolja a “pH csoda” kifejezést. A vizelet savasságának csökkentése elősegítheti a kövek kialakulását.

Keverjünk 1-2 tbs. Almaecetecet 8 oz. Vizet és italt naponta kétszer egy támadás során a kövek átadásához. Naponta egyszer egy pohárat ebből a keverékből, hogy megakadályozzuk a további vesekövek képződését.

Adjon megfelelő vizet rendszeresen, javasolja a University of Maryland Medical Center. Az átlagos felnőtt súlya 150 lbs. Napi 6 vagy 8 pohár vizet igényel, vagy 1/2 oz. Vizet testtömeg kilogrammonként. Jól hidratált marad, megőrzi a vizeletet, és megakadályozza a vesekövek képződését. Ezenkívül, ha a vizelet hígul, könnyebben feloldja bizonyos kövekét.

Drink áfonyalé, hogy segítsenek a vesekövek. A British Journal of Urology szerint az áfonya és az áfonyalé szedése hatékony módszer a vesék védelmére az oxalát vesekövek kialakulásában és a meglévő kövek feloldódásában.

Keverjünk össze egy csésze egészséges, édesított áfonyaleves, három csésze friss vízzel és igyunk napközben. Folytassuk naponta áfonyaléval az egészséges vesék fenntartását.

Vegye ki a homeopátiás gyógyszert, a Berberis vulgarist, hogy segítsen átjutni a vesekövekbe. A “Materia Medica és Repertory” szerint a Berberis segíti a testet a vesekövek átadásában, és megakadályozza az újak kialakulását. Ez a javítás az éhező fájdalmakra utal a háton a vemhékben, amelyek az ágyékba sugároznak és A berberis rendkívül hasznos lehet a húgysavkristályokból előállított urnakövek feloldásában, amely az egészségügyi élelmiszerboltokban és az online homeopátiás gyógyszertárakban is elérhető. Homeopáta használatát a Berberis használatának megkezdése előtt annak biztosítása érdekében, hogy ez a megfelelő jelzés az Ön állapotára.