Mennyi súlyt veszíthetek miután ivott étkezés helyett csillapít?

A táplálékcsere rezgés gyors és egyszerű módja a kalóriák csökkentésére. Az ezekben a rázásokban elvesztett tömeg mennyisége számos tényezőtől függ, például a tevékenység szintjétől, a rázkódások típusától és a napi egyéb forrásokból felhasznált kalóriák mennyiségétől. Beszéljen orvosával, mielőtt bármilyen új súlycsökkentési tervet kezdene, különösen, amely súlyosan korlátozza a kalóriabevitelt.

Fogyás

A fogyás szükségessé teszi a kalóriahiány kialakulását, akár a táplálkozás kalóriáinak korlátozásával, akár több kalóriával történő elégetés révén. Egy kiló zsír 3,500 kalóriát tartalmaz. Bár az ön egyedi kalorikus követelményei változnak, a New York-i Egyetem Langone Medical Center azt javasolja, hogy az átlagos férfiak napi 2000 és 2500 kalóriát igényelnek, míg az átlagos nők napi 1,800 és 2,200 kalóriát igényelnek. A legtöbb étel 700-800 kalóriát tartalmaz, ami sok ember számára megnehezíti az egészséges testsúly fenntartását. A táplálékcsere-reszketés segíthet csökkenteni a teljes kalóriafogyasztást.

Kalóriák a rázásokban

A táplálék és a kalóriák mennyisége az étkezési cserecsokékben változóak, az adott márkától és ízétől függően. Sokan mintegy 250 kalóriát adnak adagonként. Az átlagos étkezés rázással történő cseréjével előfordulhat, hogy körülbelül 500 kalóriát vághat el a szokásos napi beviteltől, így hetente kb. 1 font súlycsökkenést eredményezhet. A táplálkozási mintáktól függően, két étkezés cseréje minden nap rázkódással átlagosan hetente körülbelül 2 font súlycsökkenést eredményezhet.

tényezők

A Vanderbilt Egyetem szerint a diéták visszaélhetnek olyan étrenddel, amely az étkezés helyettesítésére utal, és veszélyes mellékhatásokat eredményez. Bár a diétás terv utasításai szerint az egészséges étkezés napi fogyasztása biztonságos és fokozatos fogyást, szélsőséges kalóriatartalmat vagy az étkezés-csere cseréjére támaszkodva minden tápanyag esetében túlzott fogyást eredményezhet. Tanulmányok szerint a napi kétszeri rázás bizonyos napi fogyasztása a biztonságos Vanderbilt Egyetem szerint 12 hétig biztonságos menetstabilitást biztosít. Ez a módszer körülbelül három hónap alatt akár 24 fontot is elveszíthet. A 2004 augusztusi “Journal of Nutrition” című tanulmány megállapítja, hogy hasonló eredményekre vezetnek, és arra a következtetésre jutnak, hogy az étkezési cserecsúcsok olyan hatékonyak, mint a hagyományos testsúlycsökkentési módszerek.

óvintézkedések

Kerülje a szélsőséges diétát, amely arra ösztönzi a szervezetet, hogy hetente több mint 1-2 fontot veszítsen. A Michigani Egyetem Egészségügyi Minisztériuma figyelmeztet arra, hogy napi kevesebb, mint 1400 kalóriát fogyaszthat, ami miatt a szervezet félig éhező állapotba kerül, növelve az izomszövet égetésének kockázatát, nem pedig a zsírsejteket. Kerülje az olyan étkezési csere-rázkódásokat, amelyek serkentő anyagokat, például koffeint vagy hoodia-t tartalmaznak. Ezek az összetevők szédülést, szorongást és vérnyomás emelkedést okozhatnak.